Tacomys hos Anders o Jessica :)

img_2544 (MMS)

Tacomys hos Anders o Jessica :)


Nu kör vi :)

img_2541 (MMS)

Nu kör vi :)


Nu börjar vi..

Efter lite tacos är Nina och jag igång att börja fixa oss. Vilken förmodligen kommer ta ett tag. Men Skåål! Kvällen kommer bli grym :)


30 Oktober

Heeej och godmoorgon! Nu är man redan uppe, kaffet är på och musiken är på och Nina är påväg över för frukost. Mysigt. Har ju massor att göra idag så varför inte gå upp i tid :)

Låten som spelas nu (En ny favorit till Matte)


Majstid

Nu vill Matte se Scream. Men jag vägrar, skit film! Så jag sätter mig här.

Längtar tills imorgon. Ska fixa massa saker på dagen. Gå på stan, handla dricka, möta Anna och fixa ett ärende, träffa Jenny innan hon börjar jobba. Sen måste jag börja sminka mig i tid. Eftersom jag inte har någon aning om hur lång tid det kommer ta :) Hehe Tänk om det blir skit dåligt? :( Peppar peppar




Ikväll är det Idol och mys med min fina.

img_2533 (MMS)

Ikväll är det Idol och mys med min fina.


Nu sitter Lovan hos mig o ska bli fin i hå...

img_2527 (MMS)

Nu sitter Lovan hos mig o ska bli fin i håret. Mysigt


26 Oktober

Direkt efter jobbet idag åkte jag hem till mamma för att käka lite middag. Det blev kycklingpaj, huur gott som helst var det. Matte och jag fick även matlåda. Mums.

Nu är jag hemma och ska värme en topp thé och mysa ner mig framför tvn.


PAKAKA

Hej! Nu är jag hemma från jobbet och ska precis börja med maten. Idag blir det en av mina favoriträtter, pannkakor (redan vid tidig ålder älskade jag pakaka). Fick min röst igenom, annars tycker inte Matte att pannkakor är riktig mat. Men vi har inte ätit de på typ ett halv år. Men idag kände jag verkligen för de.

Sen har jag suttit nya DH på nedladdning så det ska jag kolla på så fort ja ätit klart. Har längtat hela dagen. DH är det enda positiva med måndagar.

På tal på annat. Längtar som faaan till Halloweenfesten på lördag.


Natashas födelsedagsfest

Vi hade så gryyyymt kul igår. God mat, massa dricka, dans och fullt ös hela kvällen. Tack Natasha för en dunderfest.




Godmorgon

Mysig morgon. Sova ut så länge man vill. Mysa framför tvn och bara njuta av våra sköna kuddar. Ska snart gå ut och gå med pappa. Men först lite update.

Igår blev det Köpis efter jobbet med Jessica. Sen köpte vi Max och åkte hem till mig och käka, Matte var också med. Sen kollade vi en stund på Idol och Avatar.. Sen dog kvällen ut. Alla var så trötta. Vi måste vara utvilade till ikväll. Då ska nämligen Natasha ha sin 20årsfest på Söderhielska. Mat och fullt ös ikväll. Ska bli så grymt kul.

Grattis snygging. Finallyyyy kan du köpa på systemet själv ;P ♥


MYS ÄR ORDET

Hej bloggen. Nu känns det i hela kroppen att det börjar bli helg snart. Jag vill bara sova ut. Idag har jag bara kännt att jag vill kura ner mig i en soffa med massa filtar och bara mysa. Vilket är precis vad jag ska göra.

Nytränad, nyduschad och påklädd tjej ska strax gå ner till kina för att hämta min mat. Sen blir det Robinson och mysframför tvn i min ensamhet hela kvällen. Lovely!




HALLOWEEN DRÄKTERNA

.. har kommit. Idag. YES! Överlycklig, men spänd och nervös hur det skulle sitta. Meeen..

Det är så jävla klockrent sjukt bra. Jag älskar min halloween outfit och har sedan filmen alltid velat varit just detta. Vad är det då jag ska vara? Jo såklart, mina stora idoler och favoriter på denna jord. Eller vilken jord dom än bor på.

AVATAR!

Jag ska äntligen få leva ut mina drömmer genom denna dräkt och bara vara Neytiri för en hel kväll :) Underbart! Matte ska såklart också vara en avatar, Jake Sully. Vi kommer bli sånt snyggt par så ni förstår inte. Dock är vi snyggare än modellerna kan jag lova :)





Nu blir det efterlyst. Godnatt

Oh My god! Nu snöar det utanför salongen. ...

img_2515 (MMS)

Oh My god! Nu snöar det utanför salongen. Små små snöflingor.


Födelsedagsbarnet på interpool :)

img_2505 (MMS)

Födelsedagsbarnet på interpool :)


Flätband?

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Lovisas födelsedag. Hurra hurra hurra! Grattis babe.

Vid 8 ska vi mötas på Interpool för biljard och allt därtill. Blir väl alla tjejer tror jag. Ska bli jätte mysigt.


Dagens frilla ;) Har en inbakad fläta på båda sidorna som utgör ett slags hårband ;) Ett flätband, hehe. Fint och skönt för att slippa allt hår i ansiktet.


Miss Moshi

Jag saknar dig Jenny Moshi.



18 Oktober

Hejsan! Efter en dag med träning, jobb och middag. Så ska jag äntligen få se mitt efterlängtade DH avsnitt som är nedladdat och klart. Har precis varit över till Nina med Jessica för en kort socialisering. Sen blir det myskväll med Matte. I Annelie och  Gumball 3000 med Erik och Mackan är ett måste på måndagar.

Två outfits under helgen.



VARNING FÖR BEAUTIES

Igår blev det en sån där kväll då man inte riktigt hade någon aning om vad man ville göra. Man kände för en hemmakväll med mys och samtidigt en fullspäckat krogkväll. Men det blev någonting mittimellan typ. Jag, Sandra, Natasha och Lovisa köpte vin, ost, parmaskinka, chocklad och kex hem till mig. Vi satt och mös vid köksbordet med tända ljus och spelade sanning eller konka. Verkligen hur mysigt som helst. Sen mötte vi upp Frida, Anette och Moa på Helt Enkelt för middag och goda drinkar. Satt där hela kvälllen tills det var dags för en liten krogrunda innan hemgång. Vi började på heartan och slutade på Goya.





Alla röda ögon är borta. Den enda som inte hade röda ögon var JAG! Haha soo weird.

I'M USEFUL

Hej på er. Härlig söndag. Idag har jag bara gjort nytta. Jag och pappa tog en PW klockan 10 runt hela stan. Vi har kollat på fina hus som vanligt och njutit av solen. Sen åkte vi och käkade lunch på Tennstopet så att jag gladerligen kunde få min älskade Ceasarsallad. Innan vi ens hade fått in maten kom det in ett gäng ryssar som förde världens liv och svepte två öl var på en minut. Sen drog dom igen. As skumma typer. Haha

Efter de har jag och Matte städat hela hela lägenheten. Det lukter så gott och fräsht nu. Allt är på sin plats och sakerna blänker. Hör och häpna mamma? Jag är så förslappad när det gäller städning. Det är inte min grej lixom. Ett trökigt MÅSTE om ni frågar mig.

Nu ska vi laga lite käk. Sen kommer Anders och Jessica över ikväll på en rulle.


Slutttt

img_2503 (MMS)

Slutttt


Hej hej. Hoppas ni har en lika trevlig lör...

img_2502 (MMS)

Hej hej. Hoppas ni har en lika trevlig lördagkväll som jag. Sitter på Enkelt med tjejerna, har käkat o nu sitter alla med super goda drinkar o myser. Ska vidare till Brända efter. Sen får vi se vart kvällen tar oss.


Nu blir det lunch från Waynes. Sallad med ...

img_2488 (MMS)

Nu blir det lunch från Waynes. Sallad med cashewkycklingröra för min del ;) mumma!


På tal om annat

Jag och Matte har beställt världeeens bästa halloween dräkter tills megabauta halloweenfesten den 30e på Engeltofta. Det kommer blir sååå bra. Men ja ska inte berätta än. Ni får suga på den karamellen så länge .. Den kommer förhoppningsvis på tisdag!!!

Myspys på Hattmakargatan

Heeej på er.

Nu sitter jag i jennys soffa och kollar på vänner. Monica är smällfet och det är så kuul. Vi har lite avskedsmys hos Jenny nu efter som hon sticker till Norge inatt och blir borta 11 dagar. Lovisa ville ha avskedsfest men vi var tvugna att sätta ner foten och övertala henne om att det bara är 11 dagar så det behövs inte. Tack ändå hjärtat. Men vi får ta en välkomstfest när hon kommer hem istället då?


Do you like animals?

Senaste vimmelbilden från Goya.


LOVE MY HAIR COLOR


SMILE AT ME


HEY JACKET.

Två nyinköpta jackor.

Skinnjacka med fransar, H&M 499:-


Pälsjacka med leopardmönster, Ginatricot 599:-

Har suttit på olearys sen 7 och ätit med F...

img_2481 (MMS)

Har suttit på olearys sen 7 och ätit med Frida och Anette. Sen kom brudarna lagomt till matchen.


TIPS

Nu har jag ett hett hett tips till er. Har nämt de förut men nu har det exploderat. Till alla er som vill ha volym, använder volumaster eller behöver ett stöd i hårbotten. Detta är en permanent lösning.

ROTPERMANENT/KNUTPERMANENT

Man permanentar dit små små lockar i hårbotten. Och sen fönar man ut det så att det blir vågor/krus). Ger samma effekt som volumaster. Så slipper du använda den varje dag. Den ger ett stöd från botten där man vill ha volymen. Sjukt bra metod till er som vill ha volym i håret. Sen beror det helt på hur mycket volym du vill ha. Man gör olika mycket på olika hår och huvuden som ni säkert förstår. Så efter varje tvätt sitter det kvar. Hur skönt är inte de?

Har dåliga bilder på de nu. Men nästa gång jag gör de ska jag ta bättre bilder.

Så här ser det ut när det är blött. Då har vi gjort tre rader med 4 knutar. (knutarna bestämmer bredden på kruset) Vill man ha mer eller mindre gör man ju de.



Och i torrt.


Vi gör denna permanent om ni är intresserade. Bokning 124721.
Det tar ca 1,5 timme och kostar 600kr. Men det är 30% rabatt hos mig :)


Goldwell

Igår var vi som sagt på Goldwell vising. I lokalen mitt emot frikis på stan. När vi kom dit fick vi buffé med vin/öl/läsk. Super mysigt. Sen när det var dags för visningen gick vi in i en stor biosal där visningen höll till.

Det var intressant med lite nya frisyrer och tekniker. Endel använder vi oss av, andra inte. Men det är kul med insperation och man får små idéer. Men vi jobbar ju inte med Goldwell, så det var lite sådär när som sa att dom hade använt vissa färger och säger "använd den och den och den". Hehe Men det var jätte roligt iallafall. Tack snälla Anna-Karin!


Visning

Nu ska jag på visning med jobbet. Ni får veta mer sen.

Were is my high heels?

Hej på er. Efter träningen idag mötte pappa och jag upp Natasha som hänge med och käkade på Tennstopet. Blev såklart min bästa rätt i världen (cesarsalladen). Sen mötte vi upp Nina och Sanna för en rundtur på stan. Köpte dricka och strumpbyxor till ikväll.

Är så jäkla taggad inför kvällen. Födelsedagsmiddag hos Lovisa, sen utgång. Ska bli så kul :) Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Men skyhöga skor blir det alltid.


Remember this girls? Vi stormade in som Maria Montezami på Moas födelsedag.

Pappa fick syn på en ådra på axeln. Hahaha...

img_2470 (MMS)

Pappa fick syn på en ådra på axeln. Hahaha! Träningen går bra nu..


Time for bed

Hemma efter en mysig och ROLIG kväll med tjejerna. Nu blir det bums i säng. Är as trött. Godnatt ♥


8 Oktober

Tjena tjenaa! Igår blev det afterwork direkt efter jobbet med Natasha och Sanna. Vi käkade och drack en bira till brynäsmatchen inne på Olearys. Sen blev det läggdags.

Ikväll blir det Idol mys hemma hos Sanna :) Nu ska jag kila. Vi hörs.


BILD från våran kräftskiva hos Sandra.

Rosabandet

img_2441 (MMS)

Stöd Rosabandet genom att köpa Joicos inpackning. Intensiv fuktbehandling som återställer fuktbalansen i extremt torrt och skadat hår. Förbättrar elasticiteten, kontrollerar friss och ökar hårets följsamhet. Den har vunnit i kategorin "världens bästa inpackning" och det är den verkligen. Jag har själv köpt den. Så gör som mig. Finns inne på salogen nu.


Senaste vimmlet


Helgens tabbar

Som sagt, Älskar mina fina vänner!

Lördagens

Lördagens partyoutfit.
Klänning och Jacka, H&M.
Örhängen, item.blogg.se
Kilklackar, Zara


DANNE 30ÅR

Vi hade ju så himla roligt på Dannes 30-årsfest som var i lördags. Men har helt glömt att lägga upp dom. Vi förfestade hos Jenny, sen blev det Mingel (där Dannes fest var) sen avslutade vi på Heartan och slutligen Goya :)

Jag älskar mina fina vänner!





6 OKTOBER

Hejsan! Idag har jag varit ledig. Så jag har sovit hos Jenny och vi har haft en heldag med massa mys. Vi sov ut till halv 12 (as skönt) sen gjorde vi lite ärenden på stan och hem till mig efter de för lite matlagning och film. Super härlig ledig dag så här mitt på veckan.

Nu har jag nyss varit och handlat och min alldeles egna supergoda tacopaj står i ugnen snart redo att tas ut. Fyfasen va gott det ska bli.


4 Oktober

Godmorgon på er! Nu är jag på jobbet och väntar på min första kund för dagen som kommer vilken minut som helst. Har gymmat med pappa på morgonen också. Idag är jag verkligen trött i kroppen. Det är lördagens galej som sätter spår.

Igår blev det bakis häng hemma hos mig som vanligt. Matte var på Bodybuildning i Västerås så då tog vi tillfället i akt och tog beslag på lägenheten fram till klockan 8. Vi var alldeles för många (som vanligt). Det var fullt i soffan och 4 brudar på golvet, pizzakartonger i hela lägenheten och massa godispåsar, persiennerna nerdragna och alla ligger döda i lodkläder. Haha! Det är våran söndag de! Sen åkte vi hem till Lovisa och såg "På smällen" som gick på tv klockan 9. ÄLSKAR verkligen mina tjejer. Love love love to you!


Film med stånktommy

img_2451 (MMS)

Film med stånktommy


WAKA DANSEN


EN RIKTIG WAKA KVÄLL

Nu är vi hemma efter en supermysig dag på stan. Ska lägga mig i ett bad nu och sen börja fixa mig. Vi ska börja hos Jenny klockan 5 ;) Kvällen kommer rocka pung! Längtar!

Har köpt en ny jacka idag också som jag ska ha ikväll. Så ni får se sen ;) Loooove it.


WAKA WAKA!


Lunch på Absint med tjejerna!

img_2448 (MMS)

Lunch på Absint med tjejerna!


SNAKE VS FEATHER

Tröja och leggings, H&M
Örhänge, item.blogg.se


RSS 2.0