Min helg i bilder


Nytt kontor

Mitt nya projekt är att göra om på vårat lilla kontor här hemma. Det kommer bli så fint! I lördags var jag med Natasha och Sanna på byggmax och inhandlade lite grejer.

 

Sen bjöd jag självklart på lunch som tack för hjälpen.

 

Här kommer lite inspirationsbilder.

 


Cinderella

Här kommer det lite bilder från kryssningen som jag, AK och tjejerna från "Maggans" var på i söndags. Det var ca 1200 frisörer från hela Sverige på båten. Riktigt kul var det! Inspirerande hårvisning, bra föreläsningar, god buffé och ett hejdundrande party. Mycket nöje!

 


Saturday

I lördags hade jag, Nina och Moa bokat bord på Elite. Premiär för Nina och mig. Och jag var verkligen riktigt nöjd med att vi gick dit. Det var bra mat och otrolig service! Det enda minuset jag kan komma på måste nog vara att ljudnivån var rätt hög och att det inte var någon musik. Men det tänkte man inte på efter ett tag :) Sen fortsatte vi kvällen på Helt enkelt och HB! All in, hehe! Så jävla kul kväll!


Lets Dance

Vaknade precis. Så skönt med sovmorgon!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll på Lets Dance. Det är så himla roligt program tycker jag med alla fina kläder och snygga danser. Jag älskar verkligen dans! När vi kom dit fick vi vin och minglade runt med resten av gästerna. Sen när programmet drog igång var det full rulle. Pepptalk och mer vin i pauserna och allt var så himla kul!

Nu blir det frukost.


Grillat

Idag har vi grillat. Underbart efter en hel dag med magont :( men jag börjar må bättre nu. Vette fan vad jag åt igår. Min mage är så känslig nu för tiden.

Men idag blev det rotfrukter i ugn, kyckling, chorizo och gorgonzolasås. Så himla lyxig vardagsmat!


Bye bye din trötta utväxt

Det bästa med utväxt är att man får färga bort den! Det var verkligen efterlängtat! Vi ska på Lets Dance på fredag, dricka vin på lördag och på söndag ska jag och Anna-Karin plus massor med härliga frisörer på kryssning. Så det var mycket välbehövligt! ;)


Min helg

Jag har haft en jätte rolig helg. I fredags var vi och stylade hår på Heartbreaks tjejkväll. Vi fick mat och dryck innan insläpp och sen var det full rulle. Hur kul som helst och varenda tjej hade typ Hollywood lockar när vi var klara, haha.

I lördags blev vi bjudna på mat hemma hos Danne och Jennie. Vi lekte massor med barnen innan det blev tacopaj. Jätte mysigt! Sen avslutade jag kvällen med natasha och lite häng hos Katja :)

Igår blev det premiärlunch ute på altanen i solen. Så jävla underbart skönt var det! Bästa stunden på dagen! Sen åkte vi ut till Ikea och shoppade lite. Kollade på hockeyn och hade en skön kväll med film och glass.

 


Vardagslyx

Ikväll blev vi bjudna på middag hemma hos Malin och Tomas. Jätte god mat och härligt sällskap kallar jag vardagslyx! Vi hann med lite mys med Love också innan det blev läggdags.

Man längtar verkligen efter en egen liten familj efter att man har spenderat kvällen med dessa gobitar!




Beach wedding

Någon mer än jag som drömmer om ett strand bröllop?!
 

Morgonstund har guld i munn

Igår var jag på gymmet för första gången efter nästan två veckors sjukdom. Men jag känner mig fortfarande inte hundra, så jag ska ta det lite lugnare i början. Men det känns otroligt skönt att vara igång igen. I måndags gick jag en promenad med Natasha och ikväll ska jag gå med Nina igen. Man måste passa på när solen skiner. Det blir ju inte så mycket soltimmar när man jobbar hela dagarna.
 
Sitter på jobbet med min morgonkaffe som vanligt och funderar på några nya recept som jag skulle vilja göra. Men vi måste åka och storhandla först, så att alla ingredienser finns. Det blir så mycket samma lika, var eviga vecka. Sen gör man ett nytt recept som blir en favorit och sen är den med i vardagscirkeln. Istället för att göra massa olika rätter och inte sätta någon rätt i system, så gör man det, för man är så lat. Jag vill bli mycket duktigare på det här! Det finns så många goda rätter som man inte förstår varför man aldrig gör. Det blir korv och potatis istället, för det är mycket enklare ungefär.
 
Men nu måste det här få ett slut. Snart kommer ju grillen gå glödhet i vår/sommar och förstå vad många goda rätter man kan göra då! Underbart!
 
Den här rätten provade jag förra veckan. Pasta med champinjonstuvning och ruccola. Riktigt smarrigt!


Surfers paradise ♥

Sitter och kollar på bilder från Australien och ställena vi ska besöka när vi åker dit. Vi landar i Brisbane som är ett av våra måsten att utforska. Sen ska vi bland annat till staden Gold coast där stranden Surfers paradise ligger. Det är ett riktigt stort måste, som ni säkert förstår! Alltså, när man läser om Australien vill man typ bryta ihop för det verkar vara så otroligt vackert! Jag vill verkligen prova att surfa när jag är där också! Det är en punkt på min "bucket list". Jag tror nog mest att vi kommer att röra oss runt i delstaten Queensland och förhoppningsvis ner till delstaten New South Wales där Byron Bay och Sydney ligger. Vi får se! Det kommer iallafall bli en riktigt spännande resa det här!
 
Har ni några erfarenheter från Aussie så får ni gärna dela med er :D Allt är av intresse! ♥

Apr. 08, 2013

Det var en lugn söndag igår. Vi hade tvmys hela morgonen, så himla skönt! Sen städade vi hemmet, handlade, var på kalas och sen bjöd vi Fredde och Marina på tacos och såg "Zero dark thirty".

 


BBQ

Idag åkte jag ut till Erik och Sarah i Furuvik för lite grillparty. Nina och Anna var redan där :) Men Matte var så snäll och lånade ut bilen så jag kunde ta mig ut. Vi grillade och drack öl i solen! Jätte mysigt! Sen kom Sara och Ed och lilla Freya som jag äntligen fick träffa! Så himla söt och go! Nina kunde knappt slita sig :) hihi

Men nu har jag lämnat fina furuvik och är hemma för lite ombyte. Nu ska jag vidare till Sofia som fyller år och bjuder på födelsedagsfest. Ska hämta upp brudarna alldeles strax :)

Snodde några bilder från Sarah och Annas instagram från idag :)

 


Fredagsmys

Ikväll tittar vi på hockey och blir bjudna på mat och öl av våra bästa grannar :)

 


Morning

Morning sweeties!
 
Igår blev jag hembjuden till Lovisa och Lukes nya lägenhet. (Sandra och Tunnans gamla) Och gud va mysigt dom fått de! Allting är ommålat och det var sån skillnad. Så kul att ni fått egen lägenhet, och nära oss ;)
 
 
Jag tänkte be er om en tjänst. Snälla, hjälp oss och rösta på vårat lag. Så har vi chansen att vinna en resa till Ibiza :)
 
Allt du behöver göra är att klicka HÄR och gilla de "tre" markerade fälten på bilden nedan. Du kan rösta 1 gång varje dag på den gröna röst-knappen! TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR ERAN HJÄLP!
 
 
 

Aussie

Jag mår inte helt hundra idag eller. Men det har gått bra att jobba ändå! Längtar tills jag blir helt frisk och kan börja träna igen. Fan! Nu lär man ju börja om. Förstår ni hur svag jag kommer vara när jag kommer tillbaka :( Buhuu
 
Lägger upp två upppiggande bilder och kan med dessa berätta att jag och Frida har bokat en resa till Australien den 7:e oktober. Tre härliga veckor väntas med våra efterlängtade bästisar Jenny och Sanna. Fyfan vad jag längtar! Helt plötsligt blev hösten något att längta till :)
 

Årets första grillmat

Gud va lyckat det blev! Så himla gott och alla är nu mätta och belåtna! Nu ska vi bädda ner oss i soffan och se Fantasterna. Sen en film! Det blev en bra avslutning på påskledigheten trots allt :)


HE MADE IT!


Apr. 01, 2013

Heej! Nu var det verkligen länge sen!

 

Jag har legat dödssjuk sen i fredagsmorse. Jag har varit helt förstörd! Jag har haft jätte ont i halsen och ner i bröstet, haft jätte svårt att andas och svårt att hosta upp slemmet för det har känts som knivar i bröstet :( Hela min påskhelg har varit åt helvette. Jag har inte kunnat gjort ett skit! Jag har bara legat i sängen och knappt orkat titta på tv :( Jag hade bjudit alla tjejerna på påskfest här på lördagen, som jag såklart var tvungen att ställa in. Jag har inte kunnat gått på påskmiddag med Mattes familj heller :( Jag har varit så deprimerad och ledsen hela helgen, i min ensamhet.

 

Men nu är jag på bättringsvägen iallafall. Jag har ätit allt i medicinväg och snart så är jag på topp igen. Det var ju egentligen tur att det kom nu under ledigheten så att jag slipper vara hemma från jobbet iallafall.

 

Idag skottar vi fram våren på baksidan och ska premiärgrilla med Sandra och Tunnan! Äntligen!

 

 


RSS 2.0