Inspiration till Aussie

Håller på och planerar min packning inför Australienresan. Idag är det bara en vecka kvar. Så nu är det dags att börja fundera på vad man ska ta med sig. Vilket är så jävla svååårt! Här kommer lite inspirationsbilder som jag sparat ner från google.
 
 

It's our party we can do what we want

Vi hade en sån sjuukt rolig kväll i lördags! Det blev en riktig krogrunda för oss, men det är ju såå kul! Jag låter bilderna tala för sig själv. 











Helg

Igår hade vi tacokväll med våra grannar Anna & Erik och deras lilla son Alve. Vi kollade på Idol och drack vin. Super mysigt! 

Sen idag har jag, Sandra, Madde och Emma varit och ätit brunch på Winn och sen gått på stan hela dagen. Det är så roligt att dom är hemma. Det händer alldeles för sällan nu för tiden! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Sen är det FEST!




Lily

Igår fick vi äntligen träffa underbara baby Lily. Hur perfekt får man vara! Och såklart fick vi mysa med resten av familjen också! Vi köpte med oss pizza och lite presenter och hade det riktigt mysigt. Som vanligt med våra favoriter. 




Fredag fredag fredag

Idag har jag bokat in en lunch med mamma. Så mysigt! Hon har varit i Spanien i över tre veckor så nu är det på tiden att ses. 





Sep. 24, 2013

Godmorgon! En glad tjej vaknade extra tidigt idag. Så jag kan titta på ett helt DH avsnitt till frukosten! Och ikväll ska jag hem till Nina på middag. Jag älskar vardagslyx som ni kanske märker!
 
Och nu längtar jag så mycket tills jag får träffa lilla baby Lily. Och Love saknar jag såklart! ;) 
 







 

Lilla hemmet

I helgen har jag inhandlat lite nytt till hemmet. Det har inte riktigt varit som jag har velat, men nu börjar jag bli väldigt nöjd här hemma. Jag trivs så otroligt mycket just nu! Vill aldrig flytta känns det som! Vill bara ha större ytor och mer förvaring. Annars är jag nöjd! 

Här kommer lite bilder på hur det ser ut här hemma just nu. (Texten blir visst större nu när jag uppdaterar från blogg-appen, men det får vi leva med) 






Friday.

Idag är det näst bästa dagen på hela veckan (lördag är såklart bäst). Och ikväll väntas det en riktigt trevlig kväll med några pullor. Vi ska kika på Idol, dricka vin och äta massa plock. En klockren fredag enligt mig!

 

 Såhär ser jag ut idag.

 

Jag glömde nästan. Idag åkte jag till Plantagen på lunchen och inhandlade massa nytt till hemmet! Så imorgon ska jag pyssla hemma! Det kommer bli så höstfint!

 


Counting days ..

Om två veckor och tre dagar kan jag gå runt i en sån här tunn strandklänning. Jag kan inte förstå det! Ååååååååå det ska bli så härligt!
 
 

Kvällshäng

Ikväll är Sandra här. Vi har precis kikat på Idol och druckit Cabana Sunrise ;) Nu ska vi kika runt på lite inredning. Sandra och Rickard har precis flyttat och massa nytt ska införskaffas :)


Lily Elizabeth 18/9

Välkommen till världen Lily! Äntligen är du här! Som vi har väntat på dig ..


Trappen

Nu har våran trapp fått en ny kompis i hörnet. Altanblommat har fått flytta in!


Kampanj

På dom bästa inpackningarna in the hole woooorld!
 
 
Deep-penetrating reconstructor är inpackningen som blivit utsedd till världens bästa reparerande hårprodukt i 12 år i rad. Perfekt för dig som har kemiskt skadat hår och behöver bygga upp styrkan.
 
Intense Hydrator är en intensiv fuktbehandling som återställer fuktbalansen i extremt torrt och skadat hår. Förbättrar elasticiteten, kontrollerar friss och ökar hårets följsamhet.

Off to work


Vardagsrummet

Det är så mysigt att få tända upp hemma nu när det är så mörkt på kvällarna ♡

Bild från igår.


Soffläge

Idag har jag suttit bänkad framför tvn från halv 8 fram. Fullspäckat schema med Halv 8 hos mig, Idol och Ensam mamma söker där våran polare Tony var med. Det är så sjukt konstigt att se någon man känner i rutan. Haha

Imorgon väntas hockey med Sandra på Läkerolen. Nu drar Elitserien igång! Det ska bli kul :)


Sep. 16, 2013

Jag älskar våra foton i sovrummet. Några fina minnen från våra resor, så vi kan drömma oss bort när vi är hemma i våran vardag.


Födelsedagsfirande

Jag har även varit på två födelsedagskalas i helgen. Rickard fyllde 27 och bjöd på gofika, bira och hockey. Underbart! Vi alla la 20 kr var och satsade på ett resultat innan matchen började. Jaa, ni kan ju bara gissa vem som tog hem storkovan. Det gjorde jag! 3-1 till Brynäs och jag blev liite rikare än innan :)

Sen åkte jag hem till Elin som hade 25 årsfest med massa trevliga brudar. Vi lekte massa lekar och åt en underbar buffé. Sen avslutade vi kvällen på Bankhuset och Allstar. Det var en riktigt rolig kväll! :)


Helgaktivitet

Så jäkla roligt! Har ni inte testat, så måste ni göra de! :)

 


Södra Kansligatan 30

Nu ska lillasyster flytta. Så jag tänkte bara tipsa er om hennes jätte fina etta på söder som nu ligger ute till försäljning på hemnet.
För mer info, tryck HÄR!
 

Its the little things that makes life big.

Igår blev det en riktigt lyxig vardagskväll med ett glas rött och plocktallrik hemma hos Sandra. Gud vad jag njuter av livet just nu. Och det är underbart!


Utväxt

Nu ska utväxten väck! Jag blir bara ljusare och ljusare. Men jag trivs!

 


Sep. 09, 2013

Idag smids det nya planer om våra kommande resor framöver. Man kan inte få nog av känslan man får när man väntar på något gott.


Babyshower

Lördagen var så lyckad! Våran babyshower blev perfekt! Malin anade ingenting och blev såklart jätte överraskad. Så vi är mer än nöjda! Allt blev så fint med den rosa inredningen och cupcakesen, blöjtårtan och allt! ♥


TACKAR!


Kalles

Igår lyxade jag till det och åt en riktigt god middag med vin och hela paketet på Kalles med Nina, Frida och Moa. Vardagslyx är det bästa som finns!


Happy birthday Sandra!


RSS 2.0