Gulligaste i världen


Date: 2009-03-02 / Time: 23:51:19
Kategori: Anything/Everything / 3 Kommentarer

DOM BARA ROPAR EFTER MIG, SÅ ATT JAG SKA TA HAND OM DOM! ÅÅH, LILLA SMÅ GULLIPLUTTAR!!!!Kommentarer
Postat av: jempan

menhånhhånnåååhhhhhhhhh sötaste vovisarna jag sett:)

2009-03-03 @ 15:54:05
URL: http://toftesgate.blogg.se/
Postat av: Anonym

Verkligen ursöta! :oMen du förresten. Jag läste i ett inlägg för rätt längesen att du hade köpt saker på "Forever21". Jag är nyfiken på vad frakten kostar, är så sugen på att köpa där, men vet inte fraktkostnaden, kommer du möjligtvis ihåg den? Skulle vara väldigt tacksam då! Kram :)

2009-03-03 @ 18:45:55
Postat av: Denice

Hejsan! Ja, frakten gick på ca 700 kronor var (jag beställde med en kompis och delade) Men när vi skulle hämta ut paketet så såg vi att det skulle betalas en ytterliggare kostnad. Jo, tull! Och den var på 1400 spänn. Vi höll på och svimma! :) haha.. men det beror på hur mycket man beställer också som avgör priset. Men vi tänkte inte på att det var tull också. Så allt blev ju jätte dyrt när vi äntligen fick våra kläder. Men skickar man paketet som "gift" eller om du känner någon i USA som kan skicka de, så är det ingen tull iallafall. Man blir så sugen att handla där när man kollar på hemsidan för att det är så billigt. Innan frakt och tull ;) Lycka till!

2009-03-03 @ 18:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com