Ännu en jobbdag avklarad


Date: 2009-03-22 / Time: 14:47:42
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Det kändes så bra när jag åkte från jobbet idag, inte för att det är tråkigt eller så, men för att jag kände att jag verkligen inte behövde göra någonting när jag kom hem. Bara slappa, bada och kolla på tv nån timme. För klockan 5 ska vi hem till mamma och käka lite mat Matte och jag. Jag vet inte vad vi ska äta, det får bli en överaskning. Tänkte ju sätta i mitt nya hår idag, men kom på att jag har ju inte hämtat ut mitt limm på posten än, och det kan jag ju inte göra idag! Typiskt. Får göra det imorgon istället. Längtar verkligen, håret sitter helt slappt i skallen nu.. hehe.

Ska bli spännande och höra vad Amanda har gjort med sina syrror hela helgen. Hon skulle komma hem sent, men aldrig för sent för mig :) Haha

Nu ska jag hoppa i och lägga min i badet.. SKÖNT

Jag och Amanda i sommrasKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com