Tzatziki = melike


Date: 2009-03-30 / Time: 19:55:28
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Igår hade jag och Matte myskväll och gjorde god mat tillsammans. Vi kollade på Wipout och Casino Royal. Som ni ser så gjorde vi kyckling, klyftpotatis, tzatziki med vitlöksbröd och grekisksallad. Huur gott som helst!! Men det är Mattes rödlök (snuskigt)
  

Har varit assistent till 3:orna idag i skolan och hjälpt dom med deras prov. Dom har nämligen haft "lilla gesällen" idag, för dom ska ju ut snart på lärlingsåret, och då måste man visa vad man kan. Är samma sak för oss imorgon också. Vi har även hunnit med att färga våra egna ögonbryn och fixat lite på Ewes hår ;)  
Ikväll blir det filmkväll hos Tunnan och Sandra.

Har lagt ut bilderna sen helgens maskerad på facebook. Ska ju iväg nu så jag hinner inte lägga upp dom. Får göra det imorgon istället. Men om ni vill kolla på dom nu, så är det bara att gå in på facean! Om du är vän med mig förstås.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com