"Två för en"


Date: 2015-02-02 / Time: 09:53:33
Kategori: / 0 Kommentarer

 Hej på er! Helt otroligt att så många av er fortfarande hänger kvar här! Fast jag inte uppdaterat någonting sen midsommar. Så himla roligt!
 
Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare erbjudit mina läsare och vänner att "Gå två betala för en" på salongen. Det blev sån otrolig succé så jag tänkte faktiskt erbjuda er detta igen. Så jag kommer köra detta från och med nu, och två veckor framåt. (Till 16/2)
 
Jag erbjuder alltså "Gå två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet.
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com