Favorit i repris. TWO FOR ONE


Date: 2013-01-08 / Time: 11:49:00
Kategori: Hair / 1 Kommentarer

Ni som hängt med här ett tag kommer väl ihåg att jag erbjöd mina läsare och vänner att "Gå två betala för en" på salongen. Det blev sån otrolig succé och jag tycker det är så roligt att kunna göra grejer för er.
Så jag tänkte faktiskt erbjuda er detta igen. Så jag kommer köra detta från och med nu, Januari ut.
 
Jag erbjuder alltså "Gå två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Och det har ju väldigt många av er också tyckt. HIMLA ROLIGT! Januari är ju en fattig månad i sig så därför tyckte jag att tiden var perfekt för det nu.
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 


Kommentarer
Postat av: [Sarah]

men alla klänningar <3

2013-01-11 @ 01:03:21
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com