OCH VINNAREN ÄR....


Date: 2011-01-20 / Time: 21:42:57
Kategori: Anything/Everything / 4 Kommentarer

Det har verkligen varit jätte svårt att utse en vinnare. Alla har så bra motiveringar och jag hoppas att alla som varit med och tävlat köar på lördag för att få ett par skor där istället. Det är ju bara en person som kan vinna.. Och vinnaren är ...


MADDIE (MADELEINE GUNNARSSON) med hennes otroligt roliga motivering:

Deniiice...det finns minst hundra anledningar till att det är jag som måste få dom där skorna. Men eftersom jag inte orkar räkna upp alla kan jag göra ett litet axplock ur listan:

1. Du vet hur mycket jag har lidit av alla borttappningar jag varit med om på sisitone. Allt blod, svett och tårmona! Ett par nya heels skulle förändra mitt liv och det skulle kännas som en andra chans för mej. Jag är verkligen värd att gå plus nångång! De vet du!

2. Jag har heller aldrig tappat bort ett par heels så du behöver inte vara orolig att du ger bort dom i onödan. (Emma, det var ett par pumps...)

3. Eftersom du har typ samma storlek som mej, vilket inte så många andra har, så kommer du kunna låna dom näär du vill. Det blir som att du ger bort dom till dej själv.. Bra?!...Ganska!

4. Om du har tänkt komma till Sthlm och hälsa på oss vore det ju bra om du hade nånstans att bo och några att umgås med och så..viiisst?!...hehe

5.Jag vill ha dom så mycket att jag till och med erbjuder mej att vara din personliga assistent för en dag. Såå mycket behöver jag dom. På riktigt!

6. Jag är över tjugo år och deltar på lördag

6. Du är ju en faaantastisk vän...och jag hoppas du vill fortsätta vara det..

7. Nu ska jag gå och träna. Fundera på saken! Annars kan jag återkomma med några punkter till. Såå...hör av dej om du vill ha kompletteringar ;)Kommentarer
Postat av: Sanna

Hahaha! Grattis Madde!

2011-01-20 @ 22:38:20
URL: http://Sannalarssons.blogspot.com
Postat av: Walla

oväntat att det blev en kompis till dig

2011-01-21 @ 08:53:32
Postat av: Denice

Walla. Jag gick faktiskt inte på om det var min vän eller inte. Jag tog den som hade den bästa motiveringen och det tyckte jag var Madde. Hoppas du får ett par skor på lördag!

2011-01-21 @ 09:00:04
Postat av: Anonym

Walla: det var fritt fram att vara med och försöka konkurrera ut mej...!Taaack för vinsten Deniice! :)2011-01-21 @ 11:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com