Paradise hos Sanna


Date: 2010-01-19 / Time: 19:45:54
Kategori: Me and friends / 0 Kommentarer

Nu har vi precis käkat. Min egna tacopaj, kanske hur god som helst :) Sandra har varit här sen typ halv 4, så hon med oss också. Snart ska vi till Sanna där vi tänkte kolla på Paradise ikväll. Roligare att kolla flera st. Matte gillar inte ens de programmet, så det är inte alls desamma att sitta och kolla med honom, haha. No offense!

Känns jätte skönt med naturliga naglar.. Det var så länge sen. Men det är så fräsht. Man får passa sig på jobbet så att dom inte blir missfärgade.. Så nu är det handskar som gäller när man sköljer ur färg i shamponeringen m.m.

Imorgon tänkte jag och Sandra åka till valbo köpis. Vi ska göra lite ärenden på stan först. Sen åker vi ut. Matte är så gullig som lånar ut bilen också. Tack babe!

Nu ska jag klä på mig lite varma kläder, sen ska vi börja knalla.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com