Egen tid


Date: 2010-01-13 / Time: 20:19:44
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Nu har Patricia och Josse gått. Själv ska man lägga sig i ett varmt bad och skrubba hela kroppen. Matte jobbar över ikväll till typ 10. Så jag får ta hand om mig själv här hemma. Tänkte noppa ögonbryna och lägga en ansiktsmask. Sen klockan nio börjar American pie presents band camp. Så den blir det i sängläge.

Imorgon väntas jobb och löshårsisättning. FINALYYYYYYY

Jag längtar verkligen tills jag ska få min päls av mamma och mormor nu. Ska få den innan min födelsedag så att jag hinner använda den så mycket som möjligt nu under vintern. Den är så fin, och så stor och varm.
Jag har ju fejkpäls nu, både jacka, väst, 2 kragar och en mössa. Fick en äkta mössa förra veckan. LOVE IT. Och nu är det bara jackan kvar..

Kolla så snyggt det är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com