Fredag


Date: 2009-11-13 / Time: 22:20:57
Kategori: Me and friends / 0 Kommentarer

Idag har jag jobbat 10-17. Klippte och färgade håret på Mathilda vid 10. Hon blev super snygg :) Sen har det varit ganska lungt under dagen. Åt lunch hos Jenny, sen gick jag dit direkt när jag slutade för dagen. Sen har jag och Lovan suttit i 100 slingor på henne :) Såg ut som 10.. haha, måste fixa till det där. Men vi hade inga fler kreatinfästen :( Du är så fin ändå gumman.. Du kan ha dina strånkar där ;) Allt är snyggt på dig :) Sen spelade vi spel (TP).

Nu är jag hemma med Matte, Sandra och Rickard och vi ska kolla på sista Johan Falk filmen :P Skönt och slappa. Imorgon ska jag jobba mellan 10-15 typ :)

Sen blir det ett litet pådrag på kvällen. Först ska jag, Sandra och Madde gå och kolla på crossuppvisningen utanför HB vid 6 tiden och kanske ta med oss lite varm choklad och ha myskläder :) Sen ska vi festa på kvällen. Sandra och co ska också med. Ska bli super kul.. Jag och Sandra sitter här och planerar och taggar lite nu ;)

Haha VINHAGGOR (som Matte säger)

Godnatt godnattKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com