Måndag


Date: 2009-08-03 / Time: 13:11:57
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Idag är det massage hela dagen på skolan. Det är så underbart. Kan inte få nog. Förut har jag inte gillat det så mycket och jag brukar oftast inte vilja att Matte ska massera mig. Men nu är det så skönt så jag vill inte sluta bli masserad. Men det kanske beror på om man gör rätt osv. Jag ska nog massera Matte när jag kommer hem idag. Skulle gjorde det i helgen men har varken haft tid eller ork + att jag glömde oljan i skolan.

Nu har vi lunch och här sitter jag med min kaffe framför datorn, som typ varje lunch. Men det är kul och kolla runt lite. Ska beställa nytt löshår snart.. Så jag måste kolla vad jag ska ha.
Våran hår är slut nu hemma. Lagomt tills jag behövde nytt. Så typiskt.

Vi hade iallafall hur roligt som helst i Bollnäs. Och påvägen dit och hem. Ska lägga in bilderna när jag kommer hem, så kommer dom väl upp på bloggen snart:)


Lycka till idag nu då Amanda!!!! I believe in you ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com