Lite jet då


Date: 2009-08-25 / Time: 19:30:46
Kategori: Anything/Everything / 1 Kommentarer

Nu sitter jag här på jet-terrassen och kollar lite när grabbarna åker. Madde sitter bredvid och softar lite :) Hon har också åkt lite. Blir inget för mig, känns lite sent och kallt. Sandra kommer nog ner snart också. Dom håller på och kör lite tider och kollar hur snabbt deras jetski går.

Kanske kikar förbi Sanna sen. Dom skule dit och käka lite.. Vet inte om jag har nå ork.
Imorgon är jag assistent på skolan. Har ju haft kunder både måndag och tisdag, så imorgon är det min tur. Halv 7 kommer Sandra och hennes mamma hem till mig för klippning och annat. Sen ska jag packa inför torsdagen.
Måste komma ihåg att handla på systemet imorgon efter skolan.. Annars är det kört för mig :) Blir nog vin för mig, och nån öl kanske. Det blir lättast att ta med. Och jag vet inte änns vad jag ska packa med mig heller.. Så drygt

Hörs läsarna


Kommentarer
Postat av: Idaho

å vart ska ni åka då???

2009-08-26 @ 07:35:02
URL: http://iiddaaho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com