No extensions


Date: 2012-11-30 / Time: 13:13:00
Kategori: / 3 Kommentarer

Wihoo, kolla vad långt mitt hår har blivit! Det bara växer och växer och det är så himla friskt. Jag är så jävla glad att jag äntligen efter alla dessa år med löshår slipper det! Att klippa sig ofta och använda rätt produkter är verkligen nyckeln till ett friskt och långt hår. Jag är ett levande bevis på det!
 
LOOOOVE IT!


Kommentarer
Postat av: Mimi

Snyggt!!!!!

Svar: Tack sötis!
Dempa

2012-12-04 @ 13:05:03
URL: http://mimibodin.blogg.se
Postat av: Sara

Kan du inte berätta vad du använder för produkter? :)

Svar: Absolut. Jag använder märket Joico. Moisture Recovery - shampo och balsam. Inpackning - K-pak deep-penetrating reconstructur, Oljan - K-pak color therapy
Dempa

2012-12-06 @ 09:54:17
Postat av: Emma

hej! du som använder Joico produkter kanske kan svara på en fråga jag har blekt slingor i mitt hår och har fått lite slitet hår som känns väldigt torrt och skulle vilja ha något efter duschen som gör att det inte känns så slitet, vad tror du är bäst av dessa?

Joico K-Pak Leave-in Protectant

Joico K-Pak Smoothing Balm

Svar: Den första produktet gör inte håret "lent" utan skyddar mot värme och ytterliggare skador. Den sista produkten gör håret mer "lent". Så är det den känslan du är ute efter skulle jag välja sista av dom två :) Annars älskar jag Moisture Recovery Treatment Lotion :D
Dempa

2012-12-11 @ 11:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com