BRITNEY FUCKING SPEARS


Date: 2011-10-12 / Time: 21:41:42
Kategori: Anything/Everything / 7 Kommentarer

Jag har ju glömt att berätta. Jag och Katja ska ju på Britney på söndag! Vi är så jävla pepp och jag gör inget annat än att pratar om det på jobbet. Mina kollegor måste ju spy snart av mitt tjat. Men inte bryr jag mig för de eller. Det kommer bli minst lika mycket tjat efter att jag har sett henne. För då lär jag såklart återberätta allt ;)

Britney har varit min absolut största idol sedan jag var 10 och hon kommer alltis vara speciell trots hennes nervsammanbrott och knäppa beteenden. Men jag älskar Britney what so ever. Jag hade bara Brittan på väggarna i mitt rum och jag hade varenda varenda singel och skiva. Man har så otroligt härliga minnen från hennes äldsta låtar. När jag var i Thailand som 11åring så köpte jag kopior på hennes kläder och hade dom jämt. Bl.a. outfiten från "Oops! I did it again" albumet. As fula, men det tyckte jag såklart inte då. Haha!

Jag kommer ihåg att jag var hemma hos pappa på Norrbågen när han ropade att jag ska skynda mig in i vardagsrummet. Jag sprang som en tok och då visades första musikvideon "Hit me baby one more time" på tv. Då sa pappa att hon skulle bli nästa superstjärna. Och helt rätt. Jag blev fast (som hundramiljoner andra ungefär ;)

Jag är överlycklig och känner mig som 10 år igen. Gaaaaah! Tack Katja min pärla för denna kommande helg!

Bild från första albumet.



Kommentarer
Postat av: Moa

Denice sötis... Ledsen om ja gör dig besviken men jag och Thomas var på hennes konsert för typ 2 år sen och det sög totalt :( Jag har alltid älskat henne mest av allt och var så super duper laddad. Det var skit tråkigt för hon sjöng inte en ända låt, de var bara play back och efter 5:e låten sa hon "Hello Sweden" sen inget mer. När den sista låten var spelad tändes lamporna direkt och man fick gå ut. Blev liksom inget ytterligare framträdande som de brukar vara. Hon fick as as dåliga recensioner då så hoppas hon är bättre denna gång iaf. Men hon kör bara playback nu för tiden tydligen :(

2011-10-13 @ 11:06:40
Postat av: Denice

Åh nooo!! :(

2011-10-13 @ 13:29:47
Postat av: Katja.

Inga sura miner nu Denice! Playback eller inte, bra eller dålig, så kommer den där söndagen vara mycket bättre än att ligga hemma en trött söndag och zappa på tv'n, right? :) Dessutom har vi en hel kväll att se fram emot EFTER konserten :D

2011-10-13 @ 14:41:37
URL: http://wordsofpennylane.blogg.se/
Postat av: Linn

Fan va roligt vad avis jag blir på er!!!

2011-10-13 @ 14:42:04
Postat av: Linn

Fan va roligt vad avis jag blir på er!!!

2011-10-13 @ 14:42:04
Postat av: Katja.

Och just ja, inte direkt så vi inte får valuta för pengarna.... ;)

2011-10-13 @ 14:42:18
URL: http://wordsofpennylane.blogg.se/
Postat av: Denice

MEN ELLER HUR! Det kommer bli så jäävla grymt. Jag längtar ihjäl mig!

2011-10-13 @ 17:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: [email protected]