Tiden går så fort


Date: 2009-09-23 / Time: 10:57:23
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Idag är den en månad sedan pappa fyllde år och vi var ute och spelade golf. Då var det skönt ute. Nu är det bara kallt. Men rätt fint vädet ändå idag i Falun. Det är alltid sämre här än i Gävle. Så det borde vara jätte fint hemma :) Snart ska vi ha klassråd. Är jätte trött idag. Fast att jag somnade innan 11 igår. Men det är nog också mycket för att vi har tränat. Jag har t.o.m sminkat mig lite idag, fondation, maskara och ögonbrynspenna :) det är inte varje dag de heller.. hehe. Känner mig snygg! ;)

Idag tror jag att jag ska shoppa lite bara därför. Om jag hittar något som jag vill ha förstås. Eftersom vi slutar 5 och tåget inte går förns halv 7, så tänkte jag ta en liten runda på stan här då! Det sköna med Falun är att om någonting är slut hemma, så finns det kvar här :) Hehe

Håller tummarna på något fint idag iaf.

Puss på er ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com