F:U:C:K:T:H:E:A:U:T:U:M:N


Date: 2009-09-30 / Time: 12:17:37
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Att den aldrig släpper! Nu har jag varit förkyld och snuvig i en månad och det går aldrig över. Jag är trött på den nu! Hosta, hosta.. Fyfan för Hösten! Fick gymma ganska lungt i morse. Sen har jag lagt i en till brun toning över hela håret, för att dämpa slingorna som blev lite för ljusa i måndags. Så nu är jag as nöjd. Vi har lunch nu och klockan 1 kommer min kund. Idag ska jag ha en kund som ska permanenta håret och klippa sig. Det ska bli spännande :)

Sen slutar vi ju 5 idag och då är det stan som gäller innan tåget går halv 7. Då kan det bli ett och annat :) Är ute efter lite allt möjligt nu. Kängor, halsduk, jacka, tröjor .. Ja, typ allt egentligen :) Men jag har ju inte råd med så mycket just nu så vi får se vad det blir idag. Köpte en nybakad ostfralla imorse. OM den va god??? :P

Ikväll ska jag sätta i löshår på lillasyster och kolla på Idol :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com