21.33


Date: 2009-09-17 / Time: 21:33:42
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Nu har Pontus gått. Och nu vill jag bara lägga mig i sängen och mysa och kolla på tv. Men näe, det går ju inte. Tvätten är ju fortfarande inte klar. Det är torkningen kvar :( Och det tar ju typ 45 min. Spyr för det är så värdo!

Idag har jag inhandlat ett nytt armband. Mitt lilla nitarmband försvann under en fest hos oss för två veckor sedan. Sen dess har jag varit galen och velat haft det varje dag och det finns inte kvar i butik heller. Men nu har jag hittat ett nytt armband som jag gillade. Massa smånitar istället, men det är jätte snyggt! Men jag vill ju fortfarande ha tillbaka mitt nit. Loved it. Jag har ju ett tjockt nitarmband också. Men det kan bli för mycket ibland.

Så här ser det ut iallafall. Snyggt va?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com