Hortåg


Date: 2009-08-11 / Time: 18:55:25
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Idag slutade jag klockan 3. Superskönt. Då kommer man hem i bra tid. Kvart i 5. VANLIGAST! Men inte när man är som seg Denice och går runt på stan och kollar på kläder som jag inte änns ska köpa nu eftersom ekonomin inte tillåter. Och så tänkte jag att tåget gick 15,34. Men 15 tåget går 28. Och det kom jag på när jag var as nära tågstationen och hade segat dit. Så precis när jag kommer fram går det. Jag var sååååå jääävla nära. Fy fan vad arg jag va alltså. Så där var det bara att vänta en timme till då. Då när det verkligen gick 34 :( Sen kom ju iallafall Isabell och Ida som skulle ta det tåget. Så jag fick ändå sällskap, annars hade jag ...ååhh!!

Nu är jag hemma iallafall och ätit omelett. Ska snart klippa Norling. Han är så långhårig nu så. Sen blir det girls night at Sandras place med Amanda och Sanna och litervis med popcorn:) Hahahah

Löshåret har inte kommit idag heller. Hoppas det kommer imorgon. Men det borde de. Annars är jag körd.
Löshår kom, löshår kom!!!!!!


Bilder från Odds fest :) Vi hade jätte roligt
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com