Go kväll kära läsare


Date: 2009-08-05 / Time: 22:51:57
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Nu har vi precis kommer hem från ännu en dag av jetskiåkning. Körde inga nya varvtider, soppan tog slut precis när alla skulle börja köra just de. Synd för mig. Får ta det imorgon istället. Då ska vi åka järnet :) Ända från 4 typ. Kom inte dit förns strax efter 7 idag.Innan det så gick jag och mamma och åt middag på Kalles. Mamma åt färsk pasta med kyckling och jag åt Sommarsallad med grillad lax:) Det var jätte gott och mätta blev vi. Tack mamsen för en super mysig måltid.

Nu blir det tv. Matte vill se Småstadsliv 2 igen, för han tycker att vi inte riktigt har tröttnat än, fast vi sett den varje kväll sen vi fick den :)

La in en ny pressbild på face idag. Har haft den andra så länge nu. Så jag tyckte det var dags för en ny, brunare Denice att pryda min presentation :)Godnatt babes
!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com