Frukostmys


Date: 2009-08-26 / Time: 10:02:15
Kategori: Anything/Everything / 0 Kommentarer

Imorse startade vi skoldagen på Må Bättre, Ett nytt träningsställe som vi ska börja på. Det verkar jätte bra och det finns många alternativ till träning nu. Gruppträning, gym och easyline. Vi fick en rundvandring med genomgång inför första träningsdagen nästa onsdag. Är jävligt pepp faktiskt. Det ska bli jätte skönt att komma igång här. Har gått i flera veckor nu utan onsdagsträning :(

Nu har vi ätit frulle i lugn och ro. Städningen början kvart över 10. Sen ska vi ha klassråd :) Får se om vi får nå mer information om morgondagen. Det enda vi vet är att vi ska ha med oss, sängkläder, handuk, mysiga kläder och alkohol :) Det ska bli svin roligt iallafall.

LaterKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com