As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me


Date: 2013-01-16 / Time: 08:30:00
Kategori: / 3 Kommentarer

Godmorgon!

Nyhetsmorgon, hallonsmootie och Bode burn startar mina dagar alldeles perfekt. Sen är det Justin Bieber i lurarna hela vägen till jobbet ♥

 



Kommentarer
Postat av: Jessica

Vem är det du har köpt vemma av? :)

Svar: Jag köper Vemma av min vän Cajsa :) besök hennes blogg om du är nyfiken, http://blogg.improveme.se/cefitness
Dempa

2013-01-16 @ 19:46:03
Postat av: Anonym

hej denice! har länge undrat vilken app man måste ha till instagram för att göra sånna där effekter som tex hjärtan, skulle vara tacksam om du kunde ge mig svar på hur man gör.

Svar: Självklart delar jag med mig av dessa fantastisk roliga appar. Min favorit är helt klart Picfx. Där finns filtret till detta inlägg. Annars gillar jag Pixlromatic, MagicHour, WowFX och inte minst BokehCamFX där gör du dina egna hjärtan med färg, storlek och antal. As roligt. Bilderna blir så mycket finare! Hoppas detta var till någon hjälp :)
Dempa

2013-01-16 @ 22:22:08
Postat av: Katja.

Justiiiiin!!!

2013-01-17 @ 01:13:39
URL: http://wordsofpennylane.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: [email protected]