3 November


Date: 2011-11-03 / Time: 09:03:00
Kategori: Me and friends / 0 Kommentarer

Godmoorgon! Imorse tog vi en runda runt Gävlestrand. Vi gick förbi mormor och morfar som såklart inte var hemma! Typiskt.

Det går sådär med min dräkt alltså. Jag lär ner på stan idag efter jobbet och leta mer insperation. Man vill ju vara klockren. Ska det va, så ska det va!

Igår hämtade Frida ut våra biobiljetter till Twilight premiären om två veckor. Ska bli så jävla kul att äntligen få se den! Vi älskar ju Twilight.

Och sen ska jag, matte och pappa gå på Tintin imorgon! Pappa har alltid älskat Tintin. Så man har ju fått kolla på dessa filmer när man var liten bara för att pappa hade dom. Först gillade jag inte filmerna, men tillslut så kunde man ju filmerna utantill och nu betyder Tintin mycket.

-"Pappa, jag vill leka." -"Näää, men sett dig och kolla på Tintin istället." Haha


Här kommer några bilder från helgens mys i den varma utomhuspoolen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: [email protected]